2 December 2020

Help ons, we kunnen het niet alleen

Regelmatig treft u op deze site oproepen: om geld te storten voor de strijd in Kobani, (dat kan trouwens nog steeds), om de een of andere oproep te tekenen of om naar de een of andere demonstratie of manifestatie te gaan. Maar dit keer roepen we u op om ons te helpen. Want wij kunnen het niet alleen.

Met een beperkt aantal vrijwilligers houden we deze site in de lucht en proberen we u en andere lezers steeds weer interessante artikelen voor te zetten. Onregelmatig brengen we brochures uit onder de naam Grenzeloos geschriften, inmiddels zijn daar elf titels van verschenen. We doen dit alles omdat we denken dat het belangrijk is om andere informatie te verspreiden dan waar u en wij dagelijks via andere media mee worden bestookt.

We willen graag zo veel mogelijk mensen bereiken en een zo interessant mogelijke site maken. Dat kunnen we niet alleen, daar hebben we hulp bij nodig. Vindt u ook dat het nuttig is dat er een site als Grenzeloos is dan kan u ons helpen. Wijs anderen op onze site en op de mogelijkheid om een abonnement op onze digitale nieuwsbrief te nemen. Zie daarvoor (rechts onderaan) de site. Stuur ons suggesties voor artikelen, voor mensen die interessant zijn om op Grenzeloos aan het woord te laten, voor boeken die we kunnen bespreken of schrijf zelf wat, of reageer op onze stukken. Plaats een link naar onze site op de uw eigen site, verspreid onze artikelen via faceboek, twitter en op andere wijze.

Zoals gezegd draait Grenzeloos helemaal op vrijwilligerswerk. Achter de site zit een organisatie van mensen die regelmatig bij elkaar komen, vergaderen en overleggen, plannen maken, bijeenkomsten organiseren, initiatieven van anderen steunen enzovoort. Daarbij maken we kosten: reiskosten, kosten voor materialen, voor het hosten van en onderhoud aan onze site, kosten voor deelname aan samenwerkingsverbanden en acties, voor steun aan onze zusterorganisaties elders in de wereld enzovoort.

Daarom mag u ons ook financieel steunen. Met een eenmalig bedrag op NL25 INGB 0005 5716 38 t.n.v. Grenzeloos o.v.v. donatie, of en dat vinden we natuurlijk nog fijner, door vaste donateur te worden en een periodieke overschrijving te nemen. Als u voor minimaal 10 euro per maand donateur wordt sturen wij, als u daar prijs op stelt, u iedere nieuwe brochure die we uitbrengen direct gratis toe. Laat ons dan wel even weten - viaredactie@grenzeloos.org.-  waar we die naar toe moeten sturen. Het bestellen van reeds verschenen Grenzeloos geschriften kunt u het makkelijkst hier doen.

Wat u ook doet, wij wensen u het allerbeste, de komende tijd en ver daarna.

 

Soort artikel: 

Reactie toevoegen

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Uw reactie zal niet meteen verschijnen, deze wordt eerst goedgekeurd door de beheerder.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Image CAPTCHA
Vul de tekens uit bovenstaande afbeelding in.

Reageren