Oproep: Steun Theaterstraat

Bij de grote brand in het westelijk havengebied maandagnacht is ook de loods van collectief Theaterstraat (bekend van de grote geel/rode mobiele podia op demonstraties en busvervoer daarnaar toe) tot op de grond toe afgebrand. De voertuigen zijn gered maar verder is alles weg: de geluidsapparatuur, het licht, de bedieningstafels, de tenten, containers, gereedschap, de loods en het kantoor zelf natuurlijk (dat in eigendom was van het collectief.

Door de omvang van de brand (meer dan 12 bedrijven zijn getroffen) gaat het nog lang duren voor er duidelijk was of, en wat er door welke verzekering uitgekeerd gaat worden, In ieder geval is het duidelijk dat het nooit de totale schade gaat dekken die Theaterstraat heeft geleden.

Behalve dat wij met z'n allen de handen uit de mouwen moeten gaan steken, er moet puin geruimd worden en op termijn zullen we met z'n allen een nieuwe loods moeten gaan timmeren is er nu ook gewoon geld nodig, veel geld.

Denk even terug aan alle demonstraties, festivals en andere evenementen waarbij Theaterstraat een onmisbaar stuk infrastructuur was om het gebeuren tot een succes te maken en stort gul, en laat ook al je vrienden en familie geld storten en begin alvast met het organiseren van benefieten. Want dit is zo belangrijk voor de progressieve beweging in Nederland.

Wij kunnen niet zonder Theaterstraat en nu kan Theaterstraat een keer niet zonder ons: geld kan naar rekening 5010111 tnv Theaterstraat ovv schenking.

Bij voorbaat dank.

Soort artikel

Reactie toevoegen

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Uw reactie zal niet meteen verschijnen, deze wordt eerst goedgekeurd door de beheerder.
pagetoptoptop