Steun Grenzeloos

17.12.2021

Onder het motto: ‘de wereld begrijpen om de wereld te veranderen’ publiceren we (vrijwel) dagelijks nieuwe berichten, verhalen en analyses. We doen dat niet vanuit een zogenaamd neutraal standpunt, maar vanuit onze betrokkenheid bij de mensen in de wereld die er het slechtst aan toe zijn en vanuit onze ecosocialistische overtuiging. Als inspiratie en onderbouwing van de strijd voor een andere wereld.

Om dit ook de komende tijd te kunnen blijven doen, hebben we je steun nodig. Al het werk voor Grenzeloos is vrijwilligerswerk. Toch hebben we kosten voor werkzaamheden die we niet zelf kunnen doen; reiskosten, kosten voor materialen, voor het hosten en onderhoud van onze site, kosten voor deelname aan samenwerkingsverbanden en acties, voor steun aan onze zusterorganisaties elders in de wereld, enzovoort. Daarom doen we een beroep op jou voor financiële steun. Je kan een donatie voor Grenzeloos overmaken op rekening NL25 INGB 0005 5716 38 t.n.v. Grenzeloos o.v.v. donatie. Dat kan eenmalig, maar je kan ook tot een vaste maandelijkse steun besluiten.

Maar behalve met geld kan je ons ook op andere manieren helpen. Volg en like ons op facebook en twitter, maak reclame voor onze site en help hem in bredere kring bekend te worden. Heb je suggesties voor een artikel, of een vertaling, of een reactie op een stuk laat het ons weten via redactie[at] grenzeloos.org of via het reactie formulier op de site.

Samen naar een grenzelozer Grenzeloos.

Soort artikel
Reactie van:

Fons Flaton

ma, 12/20/2021 - 20:00

Prima. Heb net 50 euro overgemaakt. Dank voor al die mooie verhalen. Met een hartelijke groet Fons

Reactie van:

Grenzeloos

za, 01/22/2022 - 12:13

Door een fout van ons zijn de afgelopen tijd een aantal reacties op artikelen niet goedgekeurd en daardoor niet geplaatst. Onze excuses daarvoor. We zullen in het vervolg beter opletten. Blijft u vooral reageren.   

Reactie toevoegen

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Uw reactie zal niet meteen verschijnen, deze wordt eerst goedgekeurd door de beheerder.